Contactinformatie

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

icon_widget_image Maandag-vrijdag: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image Rotterdam icon_widget_image + (06) 12345678 icon_widget_image + (06) 12345678 Laura@dutchautomatedmobility.com

Meld je nu aan voor..

  YOUR EMAIL ADDRESS
    /  Autonome oplossingen   /  Haga Ziekenhuis

  Haga Ziekenhuis

  Als één van de eerste grote Nederlandse steden heeft Den Haag sinds mei 2019 een zelfrijdende minibus: de HagaShuttle. Aanvullend op het openbaar vervoer kunnen bezoekers en patiënten van het HagaZiekenhuis hiermee gratis de laatste paar honderd meter afleggen van de OV-halte aan de Leyweg naar de ingang van het ziekenhuis.

  Dit voertuig rijdt volledig zelfstandig op de route tussen de OV-halte en hoofdingang van het HagaZiekenhuis.

  De HagaShuttle is een mijlpaal in de ontwikkeling van automatisch vervoer die mede mogelijk is dankzij een subsidie van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De HagaShuttle is een zelfrijdende minibus van de Franse fabrikant NAVYA. Dit voertuig rijdt volledig zelfstandig op de route tussen de OV-halte en hoofdingang van het HagaZiekenhuis.

  De komende vier jaar willen we de opgedane ervaring  gebruiken voor het verder ontwikkelen en realiseren van ‘last mile’ oplossingen met zelfrijdende minibussen in Nederland.

  Om de HagaShuttle veilig in gebruik te nemen, worden testen uitgevoerd en stewards opgeleid. Als het testen voorspoedig verloopt, kan de HagaShuttle in gebruik genomen worden. 

  Comments

  • John Elliott

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam. Lorem ipsum dolor sit.

   reply to
   • Anna Stewart

    Quam adipiscing vitae proin sagittis nisl rhoncus mattis. Aliquam faucibus purus in massa tempor nec. Urna nec tincidunt praesent. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

    reply to

  Post a Comment