Contactinformatie

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

icon_widget_image Maandag-vrijdag: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image Rotterdam icon_widget_image + (06) 12345678 icon_widget_image + (06) 12345678 Laura@dutchautomatedmobility.com

Meld je nu aan voor..

  YOUR EMAIL ADDRESS

  Delivering the Last Mile

  Use cases

  Venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus im tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis eo magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit. Aliquam lorem.

  Mede-eigenaar

  Alwin Bakker

  Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante. Cum sociis Theme done.

  Mede-eigenaar

  Robert Boshouwers

  Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Sociis viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean cum imperdi. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget. Maecenas necodio.

  Mede-eigenaar

  Remco Derksen

  Partners

  Lessons learned

  Wie zijn wij?

  Uw partner in de ontwikkeling, aankoop en exploitatie van zelfrijdend last mile-vervoer
  Rebel Automated Shuttles helpt zijn partners met het overbruggen van de kloof tussen (1) enerzijds hun behoeften aan last mile-vervoer en (2) anderzijds hun capaciteiten op het gebied van planning en implementatie. Wij treden op als strategische kennis- en exploitatiepartner voor openbare/regionale vervoersautoriteiten, openbaarvervoermaatschappijen en eindgebruikers bij de ontwikkeling van zelfrijdend last mile-vervoer.
  Onze brede kennis en ervaring
  Onze partnerschappen voor zelfrijdend last mile-vervoer omvatten het uitvoeren van een quick scan van mogelijke alternatieve vormen van last mile-vervoer in bestaande openbaarvervoernetwerken, het ontwikkelen van ‘use cases’ op maat voor specifieke gebieden en/of gebruikers, het bijeenbrengen van de juiste technologie en financiële middelen en tot slot het samenwerken met u als exploitatiepartners. We hebben veel verstand van de nieuwste technologische mogelijkheden en de beschikbare leveranciers, de meest relevante markt- en regelgevingstrends en de beste methoden voor het optimaliseren van de use cases en klantenservice. We ondersteunen de ontwikkeling van zelfrijdend last mile-vervoer op de volgende manieren:
  Scan openbaarvervoernetwerk

  Wat en vooral waar is de potentiële toegevoegde waarde van de invoering van zelfrijdende last mile-diensten in uw openbaarvervoernetwerk? We helpen u mogelijke use cases identificeren in verschillende openbaarvervoernetwerken.

  Quick scan en haalbaarheidsstudie
  van use case(s)

  Wat zijn de technische, financiële en vervoergerelateerde implicaties van de implementatie van zelfrijdend vervoer? We helpen u alle kosten, voordelen en risico’s in kaart te brengen.

  Implementatie use case

  we beschikken over unieke en ongeëvenaarde ervaring met de implementatie van verschillende oplossingen, niet als proef, maar als reguliere serviceoplossingen. Met behulp van deze ervaring kunnen we u helpen de implementatieprocessen voor specifieke oplossingen vlot te laten verlopen.

  Exploitatie van last mile-vervoersdiensten

  Zo nodig werken we met u samen als exploitatiepartner van de service om elke dag diensten van ongeëvenaarde kwaliteit te leveren op het gebied van zelfrijdende last mile-aansluitingen.

  Bijeenbrengen van technologie en financiering

  Wij kunnen u helpen ervoor te zorgen dat de technologie die wordt ingekocht en ingezet de meest geschikte voor u is en wordt geleverd onder de juiste voorwaarden. Zo nodig ondersteunen we ook de financiering. Als uw partner zijn we tenslotte ook bereid een steentje bij te dragen.

  Neem contact met ons op

   Your Name required

   Your Email required

   Your Message

   Team

   Mede-eigenaar

   Robert Boshouwers

   Robert is vanaf dag één betrokken bij...

   Mede-eigenaar

   Remco Derksen

   Remco is vanaf dag één betrokken bij..

   Mede-eigenaar

   Alwin Bakker

   Alwin is vanaf dag één betrokken bij..

   Mede-eigenaar

   Laura Martens

   Laura is betrokken bij de ontwikkeling van..